Správný gastro tvor má mít kastrol a kávomlýnek
Kdo z vás byl někdy v zákulisí restaurační či hotelové kuchyně? Já ano, a to nejen jednou. Tedy lidi někdy to byl šokující pohled. Ano, ano. Čtete dobře. Jídlo vypadající na talíři lahodně, ne vždy znamená, že je i taková kuchyně. Ano dámy a pánové, co oko nevidí žaludek nebolí. Kastrol restaurace je velice praktická a důležitá věc. Také záleží, jak takový kastrol restaurace vypadá, nejen zevnitř i z venku. Čistá celá kuchyně je velmi důležitá. Když máte strach se dotknout kastrolu restaurace, tak to už hraničí s hygienickou kontrolou. Každému bych moc přála, aby viděl restauraci nejen v jídelně za jídelním stolem a vypulírovanými příbory. Ale i přípravu jídla v zákulisí celé této záležitosti. Co je srdcem restaurace no přece kuchyně, není liž pravda? Tak se koukněte pod pokličku každého kastrolu restaurace.
Ano nejen kastrol restaurace je krásné téma. Tak i kávomlýnek. Ptáte se proč? Víte, jak je tato věc praktická? Že ne. Každý kávomlýnek nám poslouží nejen na mletí kávy, ale i na mletí koření. Ano, ano čtete dobře. Kávomlýnek můžeme napsat je multifunkční, často jsem ho viděla používat při mletí lněného semínka čili papriček, tedy myslím tím ty sušené. Světu div se méně nebo více kávomlýnek je super pomocníkem. Tady je příklad, potřebujete rychle koření do perníku. Tak hurá na to, kávomlýnek do něj hřebíček, skořici, koriandr a zapnout. Do třech minut hotovo. Ale pozor na jednu věc, Kávomlýnek vždy po každém mletí velmi dobře očistit. Zbytky od čili v kávě opravdu nechutnají. Věřte mi, jsem živý důkaz.
Tak si to shrňme, co to vše pro nás znamená. Kávomlýnek v domácnosti je velice užitečný, nemyslíte? A co pohled do kastrolu restaurace, co ten? Je důležitý? Nebo raději razit teorii, co oko nevidí a žaludek a srdce nebolí? Já jsem nádoba hříšná, pod pokličku kastrolu restaurace se velice ráda podívám. Jo a kávomlýnek doma také mám, tedy přenosný, samo sebou. Aby někdo nemyslel ten zabudovaný v automatech na kafé