Chutě blízkého východu na talíři vašich zákazníků

Chystáte se otevřít novou restauraci, ale nevíte na jaký druh jídla by se měla specializovat? Máme pro Vás zaručený tip! Poslední dobou je v módě arabská kuchyně a největší popularitě se těší zejména kebab. Tento za sebou skrývá hned několik druhů jídel. Všechny však mají jedno společné. Jsou připravovány z masa. U nás je nejpopulárnější kebab v bulce, případně v pita chlebu. Je to skvělý pokrm, který je velmi chutný a jeho příprava netrvá dlouho. Jedná se tedy o ideální volbu pro lidi, kteří plánují začít podnikat v fastfood oblasti.

Co bude potřeba?

Na otevření takové provozovny budete potřebovat především vhodně umístěné prostory, mělo by se jednat o rušné místo. Ideální je pak náměstí velkého města, kde se to turisty jen hemží. Skvělou volbou je také provozovna v blízkosti diskoték, lidé z nich většinou odcházejí po pár pivech a po protancované noci bývají hladoví. V tomto případě je však potřeba počítat s tím, že bude nutné provozní dobu přizpůsobit právě této skupině zákazníků.

Už víme na jakou klientelu se chceme soustředit, ale co vybavení? Základním stavebním kamenem každé restaurace je kuchař. Dobrý kuchař však potřebuje to nejlepší vybavení. V případě restaurace s kebabem budete potřebovat kebab gril. Je to zařízení, na které pověsíte maso na špejli, a to se pomalu opéká. Opečené maso následně obsluha restaurace okrajuje. Dobrý kebab gril by měl mít funkci, která okrájené maso udrží teplé. Buďte si jisti, že zákazníci to ocení.

Důležitou roli hraje také vybavení samotné provozovny, tedy části, se kterou je klient v kontaktu nejvíce. Soustřeďte se na to, aby jak nejvíce rezonovala s daným pokrmem. Můžete ji tedy zařídit například v tureckém stylu. Turecko je totiž považováno za kolébku kebabu, co by tedy k provozovně sedělo více než turecké klima? A pokud chcete něco navíc, můžete zákazníkům nabídnout oddělenou místnost, ve které jim umožníte kouřit vodní dýmku a popíjet různé druhy čajů. Konkurence je silná, nabídněte zákazníkům něco navíc.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *